Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς προβλέπεται συναρπαστική, καθώς η Βάσω αντιμετωπίζει ένα νέο σοκ μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Άγγελο. Όταν ανακαλύπτει το φάκελο των γονιών του στο γραφείο του πατέρα της στην Κρήτη και διαβάζει το περιεχόμενό του, συνειδητοποιεί ότι οι γονείς του Άγγελου έχουν πεθάνει από τα χέρια του πατέρα της.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Βάσω γυρίζει πλάτη στους γονείς της

Η ανατροπή αυτή την πληγώνει βαθιά και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον πατέρα της, ζητώντας εξηγήσεις και επιβεβαιώσεις. Ο πατέρας της, Δημήτρης και η Πολυξένη αντιμετωπίζουν την απαιτητική της προσέγγιση με σύγχυση, αφού γνωρίζουν πια όλη την αλήθεια. Αν και προσπαθούν να βρουν λόγια που θα την καθησυχάσουν, αντιλαμβάνονται ότι οι απαντήσεις είναι δύσκολες. Συνεπώς, η Βάσω, μετά από όλα αυτά, αποφασίζει να φύγει κρυφά για την Αθήνα, όπου συναντά τον Άγγελο και του αποκαλύπτει την αλήθεια.

Αυτός, αφού ακούσει τα πάντα από το στόμα της Βάσως, αποκαλύπτει και αυτός την πλήρη αλήθεια που γνώριζε ως τώρα. Τελικά, η αλήθεια φαίνεται να ενώνει το ζευγάρι καθώς η Βάσω επιλέγει να συνεχίσει με τον Άγγελο, ξεγράφοντας οριστικά τους γονείς της από τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ