Το Ναυάγιο – Ανατροπή – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές. Η Αλίκη, που είχε αρχικά αποφασίσει να διακόψει την εγκυμοσύνη της, σκέφτεται πλέον διαφορετικά. Ο Γιώργης, αν και αρχικά δεν καταλαβαίνει τα αισθήματά της, σύντομα συνειδητοποιεί την αληθινή της αγάπη για εκείνον.

Το Ναυάγιο – Ανατροπή – Η Αλίκη ρίχνει το παιδί

Η Αλίκη, αποφασισμένη να αποκτήσει τα απαραίτητα στοιχεία για την υπόθεση του Γιώργη, αλλά και πιεσμένη από τις προσπάθειες του Παντελίδη να την παντρευτεί, επιλέγει να παραμείνει δίπλα του για να επιτύχει τον σκοπό της. Αποφασίζει να αγνοήσει τα συναισθήματά της για τον Γιώργη και να συνεργαστεί με τον Δημοσθένη, παρέχοντας του όλες τις πληροφορίες που έχει. Ωστόσο, όταν ο Δημοσθένης αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τη θέση της Αλίκης υπέρ των θυμάτων, ο Γιώργης συνειδητοποιεί την αληθινή της πρόθεση.

Αυτό οδηγεί σε μια αναπάντεχη αλλαγή στη σχέση τους. Η Αλίκη, πλέον ελεύθερη από τις αρχικά της διλήμματα, μπαίνει στη διαδικασία να κάνει έκτρωση για να απαλλαγεί από τον πανούργο δικηγόρο. Αλίκη και Γιώργης αποφασίζουν να ξεκινήσουν ξανά από την αρχή. Μαζί, αφήνουν πίσω τους τις δυσκολίες και τα εμπόδια και επιδιώκουν μια νέα ζωή, γεμάτη αγάπη και ευτυχία. Το τέλος της Αλίκης στη σειρά αναμένεται να είναι ευτυχισμένο, καθώς βρίσκει τον πραγματικό της έρωτα και αποκτά την ελευθερία που επιθυμούσε.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ