Το Μυστικό της Πεταλούδας: Τα επόμενα επεισόδια, 19 έως 22, του δεύτερου κύκλου της σειράς που θα προβληθούν 26 και 27/08…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 19-20-21-22

Η Χάρις ξαφνιασμένη που βλέπει το Νικόλα στο σπίτι του Στέφανου. Ο Στέφανος τα μπαλώνει, λέγοντας της ότι ο Νικόλας πήγε να του πει τα καλά νέα για την Αμάλα. Όταν ο Νικόλας φεύγει, η Χάρις ζητάει απ΄ τον Στέφανο να δει το σπίτι του και του κάνει ερωτήσεις σε σχέση με την υιοθεσία.

Επεισόδια 19-20

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι της κι ο Αρίστος τη βλέπει χαρούμενος. Εκείνη του λέει πως πήγε για να μείνει μόνη και μόνο για να κοιμηθεί εκεί.

Ο Χριστόφορος αγριεμένος που είδε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Έλενα μ΄ αυτόν και την Ειρήνη, τα βάζει μαζί της και τη διώχνει. Πάνω στην ένταση, όμως, τον πιάνει πάλι ένας δυνατός πόνος στο κεφάλι.

Ο Παύλος ευχαριστεί την Κρίστια που δεν ανέφερε τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη, όπως της είχε ζητήσει. Η Κρίστια του λέει πως θα ΄πρεπε να πει στη Χλόη για τον Γρηγόρη, γιατί μπορεί κάποια στιγμή να το μάθει, αφού σάιτ απ΄ τη δίκη του είναι παντού στο ίντερνετ.

Η Έλενα έχει επιστρέψει στη Λευκωσία και σκέφτεται ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της. Αυτό που την ενδιαφέρει τώρα, είναι να μάθει ποια είναι η σχέση του Χριστόφορου και της Ειρήνης. Μη βρίσκοντας άκρη, σκέφτεται να βρει πού μένει ο Μάρκος, μήπως βγάλει κάτι από κει.

Ο Φίλιππος πάει στο τμήμα να παραλάβει τα όπλα του Χριστόφορου κι ο Άλκης του λέει για το σήμα απ΄ το κινητό του Πολυβίου, που εντοπίσανε κοντά στην εταιρία του Χριστόφορου. Ο Φίλιππος το λέει στον Χριστόφορο, αφού πιστεύει ότι κάποιος πάει να τους παγιδέψει και να τους μπλέξει με το φονο του Πολυβίου.

Ο Άρης βλέπει τη μελανιά στο μάτι της Λουίζας και τα βάζει με το Δώρο. Αυτός αρνείται ότι τη χτύπησε, του λέει πως η Λουίζα έπεσε πάνω στον καυγά τους, αλλά, ο Άρης δεν τον πιστεύει. Θυμωμένος με το Δώρο, πάει στην εταιρία και λέει στον Φίλιππο ότι θέλει να μιλήσει στον Χριστόφορο.

Επεισόδια 21-22

Ο Χριστόφορος πάει στο Δώρο και τον αναγκάζει να του τα ομολογήσει όλα για τον Ηλία και τον εκβιασμό του.
Ο Μάρκος ψάχνει στο ίντερνετ πληροφορίες για τον Παύλο, ενώ ο Παύλος πάει στο σπίτι της Κρίστιας και της δίνει ένα δώρο απ΄ τη Χλόη για καλό ταξίδι. Όταν η Κρίστια ανοίγει το κουτάκι, την περιμένει μια έκπληξη.

Η Έλενα ακολουθεί την Ειρήνη και βλέπει πού μένει. Ψάχνει να βρει σε ποιον αντιστοιχεί η διεύθυνση και μαθαίνει για το μαγαζί της Σοφίας.

Η Μαρήλια βρίσκει πού μένει η Χριστίνα και πάει να της εξηγήσει ότι δεν τρέχει τίποτα μ΄ αυτήν και τον Άρη.
Ο Χριστόφορος πάει στο σπίτι του στη Λευκωσία και τον κατακλύζουν οι αναμνήσεις, ενώ ο Δώρος αναγκάζεται να πει στη Λουίζα τι έχει γίνει με τον Ηλία.

Ο Δώρος λέει στη Λουίζα για το μπλέξιμο που έχει με τον Ηλία και της λέει να φύγουν με τον Άρη για να είναι ασφαλείς. Την ώρα που μιλάνε, τηλεφωνεί στη Λουίζα ο Θέμης και ο Δώρος αγριεύει και πάει να της αρπάξει το κινητό απ΄ το χέρι.

Το βράδυ, ο Χριστόφορος περιπλανιέται στην πόλη και προσπαθεί να βάλει σε τάξη το μυαλό του σε σχέση μ΄ αυτά που έκανε ο Δώρος και για το τι πρέπει να κάνει από δω και πέρα.

Η Έλενα πάει στο μαγαζί της Σοφίας και γνωρίζει τη Σοφία. Είναι φιλική μαζί της και της πιάνει την κουβέντα για να πάρει πληροφορίες για την Ειρήνη.

Ο Ηλίας πάει στο σπίτι του Δώρου και τον ρωτάει ποιος ήταν αυτός που ήταν μαζί του και τον πήρε τηλέφωνο στο κινητό. Ο Άρης, που έχει βγει απ΄ την πίσω πόρτα, έχει κρυφτεί και τους ακούει.