Η πρώην παίκτρια των Διασήμων στο πρώτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από μερικές ερωτήσεις στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, έκανε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα η αθλητικογράφος μίλησε για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και για την συμμετοχή της στο Survivor.

Survivor spoiler: Τι έκανε κρυφά στο παιχνίδι και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διηγήθηκε ένα περιστατικό που μέχρι σήμερα παρέμενε άγνωστο από τον Ντάνο και την υπόλοιπη ομάδα της. Τι είχε κάνει η… πονηρή Ευρυδίκη όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι;

«Στο Survivor είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο με παστέλια. Ένα παστέλι κατάφερα και το έκρυψα. Το είχα κρατήσει αυτό το πακέτο και το έτρωγα δύο εβδομάδες. Στο τέλος είχε γίνει τόσο σκληρό που έσπαγε δόντι», αποκάλυψε η αθλητικογράφος.

Μίλησε όμως και για τον σύντροφό της, τον οποίο γνώρισε μέσα στο παιχνίδι. «Ο Κωνσταντίνος με έχει ρωτήσει για τα πάντα. Δεν πάει πουθενά μόνος του. Είναι εύκολη η συγκατοίκηση, αλλά τον εκνευρίζει που είμαι τόσο της τάξης», είπε και αποκάλυψε ποιος ζηλεύει περισσότερο στη σχέση τους, «Εγώ ζηλεύω περισσότερο, εκείνος δεν το δείχνει. Πρόταση γάμου δεν έχει γίνει αλλά θα ήθελα να γίνει κάποια στιγμή».