Ικανοποιημένος επειδή οι παίκτες του ακολούθησαν σε απόλυτο βαθμό το πλάνο του ήταν ο Λάζλο Μπόλονι, μετά τη νίκη των «πράσινων» στο με τον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θηκε καλή επιτυχία σ «ερυθρόλευκους», στον αγώνα με την Αϊντχόφεν την προσεχή Πέμπτη για το Europa League.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, σκέφτομαι τους παίκτες , και σκέφτομαι τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να στον αγωνιστικό χώρο και εκείνους που δεν ήταν καν στην 20άδα όμως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τη βοήθεια τους στις προπονήσεις, αύριο θα είναι και η δική τους », σχολίασε ο Ρουμάνος.

«Επίσης, θα ήθελα να πω για τον Ολυμπιακό πως είδα πως έπαιξαν κατά το πρώτο μέρος συλλογικά, κατανοώ όμως ότι έχουν ένα παιχνίδι την Πέμπτη για τους ίδιους και το ελληνικό ποδόσφαιρο και χωρίς καμία άλλη σκέψη τους εύχομαι το καλύτερο για τον αγώνα της Πέμπτης».

Για το παιχνίδι «ζήτησα δύο πράγματα. Να μπορέσουμε να τηρήσουμε στο μάξιμουμ το πλάνο μας και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Έχω την αίσθηση πως σε αρκετές περιπτώσεις δεχτήκαμε την πίεση, αλλά ο πυρήνας μας έμεινε καλά οργανωμένος ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έριξε όλα του τα χαρτιά».

Όσο για το αν το γρήγορο γκολ είχε τη σημασία του; «Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και ιδίως το δεύτερο γκολ. ξεχνάω τα αντανακλαστικά που έδειξε ο τερματοφύλακας μας και ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου».