Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε και το Twitter τα έδωσε όλα.

Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του απόψε με τον τελικό του Survivor. Έπειτα από επτά μήνες το reality επιβίωσης ολοκληρώθηκε και αναδείχθηκε ένας μόνο νικητής. ς Μπόγδανος και Σάκης διεκδικούσαν το έπαθλο του νικητή και εκείνο των 100 χιλιάδων ευρώ και ο κόσμος αποφάσισε σε ποιον θα το .

Λίγο μετά τη 01:00 το βράδυ ο Γιώργος Λιανός πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και μετά από αρκετά λεπτά αναμονής και αγωνίας ανακοίνωσε πως το φετινό έπαθλο κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης.

Η στιγμή της ανακοίνωσης

Το βράδυ της Κυριακής (στον ημιτελικό 4/7/21) ο παρουσιαστής του reality ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο φιναλίστ και οι γραμμές άνοιξαν σήμερα στην αρχή του τελικού λίγο μετά τις 9. Ο κόσμος είχε στη διάθεσή του περίπου τέσσερις ώρες για να ψηφίσει και να αναδείξει τον νικητή του φετινού Survivor και αυτό ακριβώς έκανε.

Μετά από έναν λαμπερό τελικό, με απίστευτα βίντεο, bloopers του παρουσιαστή  Γιώργου Λιανού, και φυσικά τραγούδι από Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνο Καλλίδη και , ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης του τελικού αποτελέσματος. Οι γραμμές έκλεισαν, οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του το τελικό αποτέλεσμα.

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν φυσικά απερίγρ, αφού με το άκουσμα του ονόματος του Σάκη επικράτησε ο απόλυτος χαμός στο θεατράκι του άλσους Βεΐκου.

Η πορεία του Σάκη Κατσούλη μέχρι τον τελικό

Ήταν κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου (2021) όταν μια βάρκα τρεις νέους παίκτες έξω από την παραλία της ομάδας. Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Ταβλαδάκης και Χριστίνα Κεφαλά, ήταν οι τρεις νέοι παίκτες που εντάσσονταν στη μπλε ομάδα, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μένει με το στόμα ανοιχτό με την άφιξή τους.

Ανάμεσά τους βρισκόταν ο πρώην σύντροφό της και όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό ήταν κάπως άβολο. Ο Σάκης από τα πρώτα κιόλας αγωνίσματα έδειξε πόσο ς και δυνατός παίκτης είναι, αφού κέρδιζε σχεδόν πάντα κάθε αντίπαλό του. Έτρεχε πολύ γρήγορα, ήταν τρομερά εύστοχος και δικαίως έφτασε μέχρι τον τελικό του reality επιβίωσης.

Η πορεία του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor

Ήταν ένα μεσημέρι του Ιανουαρίου όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την άφιξη ενός νέου παίκτη για την κόκκινη ομάδα (πρώην διάσημοι). Ο Ηλίας Μπόγδανος μπήκε στο περπατώντας με τα χέρια και ήξερες πως κάτι δεν πάει καλά από την αρχή. Ο Ηλίας υπήρξε επίσης ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας του και αυτό φάνηκε από τα πρώτα κιόλας αγωνίσματα.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα έβγαλε και τραγούδι στον Ηλία το οποίο φώναζαν κάθε φορά που εκείνος έφερνε πόντο στην ομάδα του. «Είναι ο SpiderMan της παραλίας, ο Ηλίας, ο Ηλίας» αναφωνούσε σύσσωμη η κόκκινη ομάδα κάθε φορά που ο Ηλίας κέρδιζε.

 Η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες

Η ανάδειξη του φετινού νικητή του Survivor ήταν πραγματικό ντέρμπι, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός μερικά λεπτά πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες σε ποσοστιαίες μονάδες ήταν μικρότερη του 1%.

Δες πώς αντέδρασε το Twitter στην ανακοίνωση του νικητή.