«Μου στέλνουν στα social media από γυμνές φωτογραφίες με μόρια μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε», λέει ο Ορέστης Τζιόβας.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου, μίλησε για τα ριάλιτι, αλλά και για τα μηνύματα που δέχεται στα social media.

Σε ριάλιτι θα συμμετείχες;

Προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Θεωρώ π υποβαθμίζουν τη δουλειά μου και μιλάω καθαρά για εμένα, για τους άλλους συναδέλφους. Έχω κάνει φορετικά ήδη θεάτρου και έχω πάρει για όλα πολύ καλές κριτικές. Σκέφτηκα, όμως, πως αν του χρόνου κλείσουν τα θέατρα, γιατί να μην πάρω μέρος σε κάποιο σόου ή σε κάποιο ριάλιτι για να βγάλω τα μου, να έχω το μου ήσυχο και να μην ψωμολυσσάξω;

Ποιος θα με κρίνει από τη στιγμή που υπάρχει θέμα βιοπορισμού; Εγώ δεν έχω στον ήλιο μοίρα, ούτε οι γονείς μου έχουν λεφτά, ούτε από την οικογένειά μου κάποια περιουσία ώστε να πάρω ένα ενοίο. Βιοπορίζομαι τελείως από τον εαυτό μου.

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;

Είμαι πολύ ενεργός. Ο μου ήταν προγραμματιστής και έκανα chat από 13 ετών. Είναι βαθιά χαραγμένο μέσα μου το socializing μέσω , γι' αυτό δεν ήταν κάτι που μου ήρθε . Καταλαβαίνω απόλυτα τη διαφοροποίηση της αληθινής ζωής από τη διαδικτυακή. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτή τη διαφοροποίηση και είναι τρομακτικό.

Φαντάζομαι σου στέλνουν διάφορα και άντρες και γυναίκες.

Μη σας πω τι λαμβάνω, από γυμνές φωτογραφίες με μόρια μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε. με σοκάρει όμως, είναι κάτι αναμενόμενο. Τα θετικά του ίντερνετ είναι πως μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με κάποιον άνθρωπο, τον οποίο ενδεχομένως δεν θα πετύχαινες κάπου αλλού.

Έχεις κάνει σχέση μέσα από τα social media;

Εννοείται, έγινε η γνωριμία, βγήκαμε και δημιουργήθηκε μια σχέση.