Στις Roomies βρέθηκε σήμερα ο γνωός ράπερ Bo και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, τις στο ριάλιτι επιβίωσης και τα που έχασε στον Άγιο Δομίνικο. Ακόμη, ο Bo αποκάλυψε ότι είναι θετικός στη συμμετοχή του στο Survivor All Star και έδωσε τη δική του απάντηση στη σύγκριση Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργου .

«Δεν είναι πολύ ωραία ατάκα αυτή. Όλα τα  Survivor είναι δύσκολα. Αν λες ότι το φετινό είναι το πιο δύσκολο από όλα, τότε ακυρώνεις όλα τα προηγούμενα. Μπορεί ένα αγώνισμα να είναι πιο δύσκολο. Αυτό θα το ο κόσμος», είπε αρχικά ο Bo.

Και συνέχισε: «Εμείς όταν πήγαμε το 2017 δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Τ τα είναι διαβασμένα, ξέρουν τι θα δούνε. Δεν καταλάβανε που πηγαίνανε. Είναι πιο ριάλιτι τώρα. Ειδικά οι Διάσημοι, φ, στην αρχή ήταν λίγο καφενείο».

Για τα κιλά που έχασε στο Survivor, αποκάλυψε: «Έχασα 34 κιλά σε 1μιση μήνα. Ήμουν αργός στην αρχή γιατί ήμουν βαρύς». Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει διάθεση για φλερτ στο Survivor, η Ευρυδίκη με τον Βασάλο ήταν προς το τέλος που γνωρίστηκαν».

Τέλος, στην ερώτηση ποιος του αρέσει περισσότερο στην παρουσίαση του Survivor απάντησε:  «Εγώ το έμαθα με τον Σάκη Τανιμανίδη το παιχνίδι. Μ' αρέσει με τον Γιώργο Λιανό, το πάει πολύ καλά. Έχει . Από την άλλη μεριά, είναι άδικο να τους συγκρίνεις. Ο ένας το κάνει τρία . Εμένα μου αρέσει ο Σάκης πάντως».

Post Views:
26