ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί δεν δίνουν τις φωτογραφίες του αστυνομικού στην Ηλιούπολη;

Να παραιθεί ο Μιχάλ Χρυσοχοΐδης «αντί να ζητάει και τα ρέστα» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη και εξέδιδε 19χρονη κοπέλα.

«Οι καταγγελίες της συνηγ της 18χρονης από την Ηλιούπολη για κύκλωμα trafficking πίσω από τον εν ενεργεία αστυνομικό που την κακοποιούσε και την εξέδιδε εκθέτουν ακόμα περισσότερο την ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη», υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που αντί να ζητάει και τα ρέστα έππε να έχει ήδη παραιτηθεί, οφείλει να απαντήσει για τη νέα προσπάθεια συγκάλυψης», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει συγκεκριμ ερωτήματα:

  1. «Γιατί δεν επέτρεπαν στη 18χρονη να επικοινωνήσει με δικηγόρους της και το έκαναν μόνο μετά την κοινωνική κατακραυγή στα social ;
  2. Γιατί αστυνομικοί προσπαθούσαν να πείσουν τη 18χρονη να ξει δικηγόρο;
  3. Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να δοθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του αστυνομικού στη δημοσιότητα ώστε να αναγνωριστεί και από τυχόν άλλα θύματα trafficking;
  4. Ποιους προσπαθούν να καλύψουν;».