Νέα αλλαγή έδρας έκυψε στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Παναθηναϊκό.

Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο την Πέμπτη (18/02) ακαταλληλότητας του πέδου Ζωσιμάδων.

Ο ς είχε αναβληθεί την περασμένη Πέμπτη (11/02) καθως ο διαιτητής ς Παπαδόπουλος έκρινε πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος, λογω της καταρρακτωδους βροχής που είχε δημιουργήσει πολύ επικίνδυνες συνθήκες για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Την περασμένη Παρασκευή (12/02), η ΕΠΟ είχε ορίσει εκ το ματς για την Πέμπτη (18/02) στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”, όμως η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα εχει μετατρέψει σε… παγοδρόμιο τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Ιωαννίνων.

Εδώ και 24 ωρες οι άνθρωποι της ΕΠΟ εξέτα τις αλλακτικές λύσεις που υπήρχαν. Εξετάστηκε ως πιθανή έδρα η Πάτρα (γήπεδο Αγυιάς), όμως υπήρχε “θέμα” λόγω του VAR κι εντέλει η Ομοσπονδία ήρθε σε συνεννόηση με τον Παναιτωλικό για την παραχώρηση του γηπέδου του, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά ο πρώτος την Πέμπτη στο Αγρίνιο.