ΔΙΑΡΡΟΗ Survivor διαρροή 12-2: ΣΟΚ! Ο Αλέξης Παππάς την… κοπάνησε ξανά; Πιθανή πλέον η ΑΠΟΒΟΛΗ του! ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!

Survivor spoiler διαρροή 12/2: Ένας κακός χαμός πλέον στο ριάλιτι επιβίωσης. Υπάρχει παίκτης που την «κοπάνησε» ξανά!

Survivor spoiler διαρροή 12/2

Survivor spoiler διαρροή 12/2: Δεν είναι όλες οι ειδήσεις για το Survivor spoiler. Δεν είναι όλες ευχάριστες. Δεν μπορούν να είναι όλες θετικές. Υπάρχουν όμως κανόνες. Αυστηροί. Κι αυτή τη φορά ο Τούρκος παραγωγός δεν πρόκειται να κάνει τα στραβά μάτια για κανέναν.

Έχουν γίνει πολλά Survivors. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Αρχικά είχαμε τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη να φεύγουν από την παραλία των μπλε για αρκετές ώρες. Υπήρξε σοβαρή ποινή για αυτό το περιστατικό. Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ήταν κοφτός και ξεκάθαρος σε όσα είπε.

Είναι προφανές πως από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να ανεχτούν ανάλογα περιστατικά. Διότι ένα από τα βασικά, αν όχι το πιο βασικό για να τα λέμε όλα, στοιχεία του παιχνιδιού. Η διαχείριση της πείνας. Το να μένεις ψυχικά ήρεμος, παρά τις αντιξοότητες. Αν λοιπόν κάποιος παίκτης βρήκε τρόπο και τρώει, τότε δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα, πέρα από την ασφάλεια, είναι και οι εντάσεις των υπολοίπων.

Δείτε τα όσα είχαν ειπωθεί για την ποινή των μπλε

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ – ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Μάθαμε όμως πως είχαμε και νέο περιστατικό. Πάλι στην μπλε ομάδα. Αρχικά υπήρξε φήμη πως ήταν ο Τζέημς Καφετζής. Δεν είναι επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι. Είναι πολύ πιθανό τελικά να είναι πάλι ο Αλέξης Παππάς! Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, προσπαθούμε να το επιβεβαιώσουμε ακόμα δεν είναι απλό, θα σημαίνει και το τέλος του ηθοποιού από το παιχνίδι. Κακό για την τηλεθέαση, αλλά δίκαιο.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να παραμείνει ο Αλέξης Παππάς αν όντως το έκανε και δεύτερη φορά. Το έκανε; Αποβάλλεται. Οριστικά και αμετάκλητα. Έχει έρθει σε δύσκολη θέση η παραγωγή και είναι προφανές αυτό. Μένει να φανεί. Πάντως εμείς θα εστιάσουμε στα αγωνίσματα όπως κάνουμε πάντα. Ποια ομάδα θα κερδίσει μία από τις επόμενες ασυλίες; Μπλε ή κόκκινη;