Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα γίνει ο κακός χαμός, με την Σάντρα να γίνεται στενός κορσές στον Αστέρη.

Σασμός – Σκάβει τον Λάκκο της Αργυρώς

Ο Βαγγέλης φέρνει τη μεγάλη ανατροπή όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια. Η Σάντρα τον προσεγγίζει για να αποκτήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται, με στόχο να χωρίσει το ζευγάρι. Καθώς ο Βαγγέλης αποκαλύπτει τα κρυφά μυστικά του παρελθόντος της Αργυρώς, αποκαλύπτει πως ήταν παντρεμένη με τον αδελφό του, την αλήθεια που έκρυβε σχετικά με το παιδί και το γεγονός ότι ποτέ δεν παντρεύτηκαν με τον Αστέρη.

Η Σάντρα εκμεταλλεύεται αυτές τις πληροφορίες για να επιτύχει τους σκοπούς της. Απελπισμένη να κατακτήσει τον Αστέρη, θέτει σε εφαρμογή κάθε σχέδιό της. Ταυτόχρονα, η Αργυρώ συνεχίζει να παρουσιάζει υστερίες, αν γνωρίζει όμως τις ενέργειες του Βαγγέλη, παραμένει άγνωστο. Η Σάντρα, έχοντας στα χέρια της το όπλο των πληροφοριών, σκέφτεται ποιος θα είναι ο επόμενος κινητήριος μοχλός για το σχέδιό της. Με σκοπό να διαλύσει το ζευγάρι, αναζητά τρόπους να αυξήσει την αβεβαιότητα και τον διχασμό μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς.

Πώς θα αντιδράσει η Σάντρα σε αυτή την κατάσταση και ποιες μέθοδοι θα χρησιμοποιήσει για να διαλύσει το ζευγάρι; Είναι οι πληροφορίες που διαθέτει επαρκείς για να καταστρέψει την Αργυρώ;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ