Σε δύσκολη κατάσταση, εξαντλημένος και ταλαιπωρημένος από τον κορωνοϊό μοιάζει να είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος κρίθηκε πως έπρεπε εσπευσμένα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο φιναλίστ του Survivor λίγη ώρα πριν, μοιράστηκε ένα βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όντας εξαντλημένος. Στο εν λόγω βίντεο θέλησε να ενημερώσει τα νεότερα για την υγεία του αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που έχει δεχθεί.

Η τοποθέτηση του Ηλία Μπόγδανου μέσα από το νοσοκομείο

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη.

Μου δίνει τρομερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από τα παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι είμαστε υγιείς. Να σας πω επίσης ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι. Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά πρέπει να προχωράμε βάσει των συνθηκών.

Όπως έλεγα μπορεί να μην είμαι εκεί έξω και να κάνω κάποιο live. Θα ήθελα να το ακούσετε. Στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας».

Η μεγάλη περιπέτεια που σημάδεψε τη ζωή του

Μια συγκλονιστική περιγραφή έδωσε ο πρώην, πλέον, παίκτης του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια.

Αν και ο ίδιος φορούσε κράνος και δεν έτρεχε, η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να περάσει ένα μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, όπου έδινε μάχη με τη ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το ατύχημα που το άλλαξε τη ζωή.

Ηλίας μπόγδανος τροχαίο

Τους γονείς σου τους έχεις δυσκολέψει γενικά;

Όχι, έχουμε πολύ όμορφη σχέση. Τους έχω όμως φέρει σε δύσκολη κατάσταση δύο φορές. Την πρώτη μετά το ατύχημα που είχα και την δεύτερη με το Survivor γιατί μπορεί να ανησυχούσαν όταν με έβλεπαν στενοχωρημένο ή να κλαίω.

Το ατύχημα ήταν σοβαρό;

Πάρα πολύ! Πέρασε κάποιος με κόκκινο και με χτύπησε στο πλάι αλλά η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Μου έδιναν λίγες πιθανότητες να ζήσω, είχα εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τη σπλήνα μου κι είχα αιμάτωμα στο κεφάλι – κι όλα αυτά χωρίς να τρέχω και φορώντας κράνος και στολή.

Παρά το γεγονός αυτό, πήγες στο παιχνίδι.

Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα κινδυνέψω σωματικά στο παιχνίδι. Θεωρούσα ότι θα δυσκολευτώ στο ψυχολογικό κομμάτι, όπως κι έγινε στο τέλος.