Σασμός – Το όνειρο της Θοδώρας σβήνει απο την σκληρή πραγματικότητα, και εκείνη καταρρέει. Μετά από όλα όσα έχουν περάσει, επιτέλους βρίσκει ευτυχία στην αγκαλιά του Γιώργου. Αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το παρελθόν, αποφασίζουν να παντρευτούν και να υιοθετήσουν ένα εγκαταλελειμμένο μωράκι.

Σασμός – Το όνειρο σβήνει – Στα πατώματα η Θοδώρα

Όμως, η μοίρα επεμβαίνει με τα δικά της σχέδια. Ένα τηλεφώνημα από το ίδρυμα τους ανατρέπει τα πάντα. Η βιολογική μητέρα του μωρού αποφασίζει να το πάρει πίσω, σκοτώνοντας το όνειρο της Θοδώρας. Η σκέψη ακόμα και για έναν πλασματικό γάμο για να αποκτήσει το παιδί την καταστρέφει ψυχολογικά. Αν και είναι ευτυχισμένοι, η απώλεια αυτή τους φέρνει αντιμέτωπους με τη σκληρή πραγματικότητα. Το όνειρο τους σπάει σε κομμάτια, αλλά αποφασισμένοι να συνεχίσουν, βρίσκουν δύναμη στην αγάπη τους για να πάνε μπροστά.

Η Θοδώρα αντιμετωπίζει την απώλεια με σύνεση και δύναμη, ενώ ο Γιώργος στέκεται στο πλευρό της, στηρίζοντάς την σε κάθε βήμα. Μαζί, αποφασίζουν να κοιτάξουν μπροστά και να δώσουν νέο νόημα στη ζωή τους. Μπορεί να έχουν χάσει ένα παιδί, αλλά η αγάπη τους και ο σεβασμός που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι η δύναμή τους. Και έτσι, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουν να περπατούν μαζί, αγκαλιά με τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ