Σασμός – Ο Χρήστος, αντιμετωπίζοντας τη διάρρηξη στο σπίτι του και την επίθεση στη Στέλλα, καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Αναγκάζεται να απομακρυνθεί από την εκείνην, φοβούμενος την πιθανότητα να της προκαλέσει κακό. Παρόλο που η απόφασή του στενοχωρεί τη Στέλλα και διαλύει τα όνειρά της για τη σχέση τους, αποφασίζει να προστατέψει την ασφάλειά της.

Σασμός – Σοκ – Εγκαταλείπει την Στέλλα

Ο Αντώνης, στο μεταξύ, συμβουλεύει τον εισαγγελέα να εξηγήσει στη Στέλλα τους λόγους της απομάκρυνσής του, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να σταματήσει να τη βασανίζει. Ο Χρήστος, στη συνέχεια, αναφέρει ότι η Στέλλα κινδυνεύει εξαιτίας του και του ζητά να αναθέσει μυστικούς αστυνομικούς για την προστασία της. Παράλληλα, εκφράζει τις προθέσεις του να αποχωρήσει από το νησί για να προστατέψει τη Στέλλα, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να τον πείσει να αναθεωρήσει.

Στη συνέχεια, η Στέλλα ζητά εξηγήσεις από τον εισαγγελέα για την απομάκρυνσή του, αλλά οι απαντήσεις του δεν την ικανοποιούν και παραμένει αμφίβολη. Η αβεβαιότητα και οι αμφιβολίες της ενισχύονται, αφήνοντάς την σε έναν κόσμο ανασφάλειας και αγωνίας. Παρά τις προσπάθειες του Χρήστου να προστατεύσει τη Στέλλα, η απόφασή του εξακολουθεί να αφήνει ερωτηματικά και να δημιουργεί κενά στην καρδιά της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ