Σασμός – Η τραγική και λυπηρή καταστροφή του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό είναι αναπόφευκτη, καθώς το ζευγάρι δεν μπορεί να διαφύγει την εκδίκηση των Μουντάκηδων. Καθώς ο Μανούσος και ο Γιάννος Μουντάκης συνειδητοποιούν πως η Βασιλική και ο Μαθιός ήταν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του Λάζαρου, σχεδιάζουν την αντίποινα τους και προσπαθούν να τους τελειώσουν.

Σασμός – Οι Σταματάκηδες ξεκληρίζονται – Ποιοι πεθαίνουν;

Αρχικά, απειλούν τον μικρό Πετρή, αποστέλλοντας ένα παιχνίδι-πολυβόλο, και συνεχίζουν με την προσπάθεια δολοφονίας του Αστέρη στο αλουμινάδικο μέσω εμπρησμού. Ωστόσο, ο απών Αστέρης από το σημείο συναντά την αντίσταση των γιατρών, σωζόμενος επιτυχώς. Καθώς αυτά συμβαίνουν, ο Μαθιός και η Βασιλική αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τους Μουντάκηδες με αποφασιστικότητα. Αναζητούν τη δικαιοσύνη ανεξάρτητα από την αστυνομία. Έτσι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, ετοιμάζοντας μια κρυφή επίθεση για να δώσουν τέλος στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει με τους Μουντάκηδες.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που διαρρέουν κάνουν λόγο για ένα τραγικό φινάλε. Ο Μαθιός και η Βασιλική βρίσκονται στο τέλος της σειράς αφού πληγώνονται θανάσιμα από σφαίρα των Μουντάκηδων. Αμέσως μετά, ο Μανούσος παραδίδεται στην αστυνομία της Ανω Ποριάς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον θάνατο τους. Η βεντέτα μεταξύ Μουντάκηδων και Σταματάκηδων έρχεται στο τέλος της, αλλά η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται σε απερίγραπτο πένθος και πόνο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ