Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Παντελής, ο πατέρας του Μανόλη, κουβεντιάζει με τον Γιακωβάκη στο καφενείο του χωριού, και του παρέχει πολύτιμες πληροφορίες. Στην κουβέντα τους, αποκαλύπτονται πολλά για τον χαρακτήρα του Στεφανή, τα χρέη του, τα οποία ο Μαθιός πάντα τον ξελάσπωνε, καθώς και η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στη σύζυγό του, τη Βασιλική.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Γίνεται ρουφιάνος του Γιακωβάκη καταλάθος

Επίσης, αναφέρεται στα νυχτοπερπατήματά του και στις απιστίες του με διάφορες γυναίκες που εργάζονταν σε μπαρ και καμπαρέ του Ρεθύμνου, καθώς και στην παράνομη σχέση του με την παντρεμένη Άσπα. Ο Παντελής αναφέρει επίσης τους εφιάλτες του Μανόλη, που είχαν ως αποτέλεσμα να πείσουν τη θυγατέρα του, τη Θοδώρα, ότι είχε δει τον δολοφόνο και ότι αυτός ήταν ο Πετρής. Αναφέρει επίσης ένα επεισόδιο στο καφενείο μεταξύ του Στεφανή και του Πετρή, λόγω της αθέτησης της υπόσχεσης για την αγορά ενός κτήματος.

Ο εισαγγελέας εκπλήσσεται από το πόσο γρήγορα βρέθηκε ο Μαθιός στον τόπο του εγκλήματος, ενώ δεν υπάρχει απόδειξη ότι είχε φύγει από το χωριό για το χωράφι. Επιπλέον, ο Παντελής αποκαλύπτει τα απειλητικά σημειώματα που λαμβάνει ο Μαθιός από έναν ανώνυμο μασκοφόρο, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει αναφερθεί αυτό στην αστυνομία. Με βάση αυτά τα στοιχεία, ο εισαγγελέας αποφασίζει να ανακρίνει προσωπικά τον Μαθιό, τώρα που ο φάκελος της δολοφονίας έχει επαναφερθεί και έχει διαταχθεί η εκταφή το υ πτώματος του Στεφανή για τεστ DNA.

Οι καταθέσεις της εποχής του φόνου φαίνονται ανεπαρκείς και δεν βοηθούν στην προώθηση της έρευνας. Είναι πλέον σαφές ότι η υπόθεση του φόνου είναι πολύπλοκη και απαιτεί περαιτέρω έρευνα και ανάλυση. Ο εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να φέρει στο φως την αλήθεια, ανεξαρτήτως του πόσο σκοτεινή και περίπλοκη είναι η πραγματικότητα που θα αποκαλυφθεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ