Σασμός: Η Άνω Ποριά είναι βυθισμένη πένθος. Η Καλλιόπη συγκαλεί με το και το Νικολή.. Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 23-24 που θα προβληθούν 1 και 2/11. Το pythia.gr όπως και πέρσυ έτσι και φέτος, έχει όλα τα επεισόδια και όλες εξελίξεις του 3ου κύκλου.

Σασμός επόμενα επεισόδια 23-24

Το μίσος κυριεύει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει του παιδιού της.

Σασμός 1/11 Επεισόδιο 19

Η αποκάλυψη για το θάνατο του Νικηφόρου σκάει σαν βόμβα στη , η οποία σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκρύψει την αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη.

Ο Αστέρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την πρόθεσή του να φύγει με την Αργυρώ στην Αυστραλία. Εκείνη, τυφλωμένη από πόνο και την οργή, διαμηνύει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονιού της θα πληρωθεί με αίμα.

Το μίσος κυριεύει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού της. Φωνάζει τον Μαθιό και του ζητά κάτι, για το οποίο δεν πιστεύει στ' αυτιά του. Παράλληλα, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με το Δημητρό και το Νικολή. Τα σχέδιά της, είναι σκοτεινά και δε θα έχουν καλή κατάληξη.

Σασμός 2/11 Επεισόδιο 24

Η Άνω Ποριά είναι βυθισμένη στο πένθος. Ο Αντώνης ενημερώνει τη Μαρίνα για την απειλή της Καλλιόπης. Εκείνη κάνει μία τελευταία προσπάθεια να συνετίσει τους της οικογένειάς της, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία.

Η Βασιλική μοιάζει να έχει μεταλλαχθεί, εμφανίζοντας ένα σκληρό πρόσωπο, που κανένας δεν περίμενε.