Σασμός επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς η Βασιλική βιώνει τραγικές στιγμές στη φυλακή. Εκεί, η Βασιλική περνά δύσκολες στιγμές. Ένα παγωμένο περιβάλλον την πλημμυρίζει με σκοτεινές σκέψεις για το μέλλον της.

Σασμός επεισόδια – Το αίμα του Λαζάρου πληρώνεται με αίμα

Όταν μια μυστηριώδης φιγούρα, με αστυνομική στολή, εμφανίζεται έξω από το κελί της, της ψιθυρίζει: “Χαιρετίσματα από τον Λάζαρο”. Αυτή, συγκλονισμένη, αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει και οικογένειάς της. Οι φίλοι της, Μύρωνας και Ντίνα, αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης και βιαστικά της προσφέρουν βοήθεια. Ο Αντώνης γίνεται έξαλλος μη μπορώντας να δικαιολογήσει την παρουσία ενός άγνωστου μέσα στη φυλακή, ξεγελώντας τους με την αστυνομική στολή. Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνώστης των βεντέτων, αντιλαμβάνεται ότι οι Μουντάκηδες δεν θα παραμείνουν ήσυχοι.

Γνωρίζουν ποιος στέρησε τη ζωή τους και δεν θα περιμένουν τη δικαιοσύνη να επιβάλει την τιμωρία. Ο Τηλέμαχος, ο πιο λογικός της οικογένειας, πρέπει να πειστεί να μην ακολουθήσει το μονοπάτι της βίας. Η Καλλιόπη τον παρακαλεί να σκεφτεί τις συνέπειες και να σταθεί στο πλευρό τους για να αποφευχθούν οι εκδικητικές ενέργειες. Παράλληλα, ο Αντώνης και ο Γιώργος αναλύουν το θέμα της παραποίησης του DNA της Βασιλικής. Ο Αντώνης αρνείται να αφήσει ανεξιχνίαστη την κατηγορία και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια, ενώ ο Γιώργος συνειδητοποιεί τις συνέπειες της πράξης του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ