Σασμός επεισόδια – Η αποκάλυψη για την τοποθεσία του Αντρέα σοκάρει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη. Παρά ταύτα, επιλέγει να μην αναλάβει καμία πρωτοβουλία προς το παρόν. Συγχρόνως, η Βασιλική, αισθανόμενη φόβο, κατευθύνεται στο γραφείο του Χρήστου, ο οποίος την έχει προσκαλέσει για μια ακόμη συζήτηση.

Σασμός επεισόδια – Σφίγγει την θηλιά στο λαιμό του Μαθιού

Μπαίνοντας, όμως, αντιμετωπίζει αμέσως τον εισαγγελέα, ο οποίος την προκαλεί σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου. Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση και δηλώνει αθώα. Ωστόσο, αγνοεί το γεγονός ότι ο Χρήστος κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του και γνωρίζει περισσότερα από όσα αναφέρει. Παράλληλα, η Θοδώρα και ο Γιώργος προετοιμάζονται για τον επικείμενο γάμο τους, σκεπτόμενοι πάντα την υιοθεσία του παιδιού. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα αντιμετωπίζει μόνη της τις συνέπειες της αποκάλυψης για την ενοχή του Μαθίου στον φόνο του Στεφανή.

Κάποια στιγμή, συναντιούνται και η γυναίκα αντιμετωπίζει κατα μέτωπο τον άντρα, εκφράζοντας αποφασιστικότητα. Του δίνει μια ευκαιρία να παραδεχτεί μόνος του τα λάθη του, αλλιώς θα αποκαλύψει όλα στον Αντώνη. Η Διορία που του δίνει είναι μια μέρα και έτσι σφίγγει την θηλιά στο λαιμό του Μαθιού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ