Σασμός επεισόδια – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές. Η Μαρίνα αποφασίζει να επισκεφτεί τον Μαθιό και να του μιλήσει με συγκινητικά λόγια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαρίνα κατανοεί πως η αγάπη του Μαθιού για τη Βασιλική τον οδήγησε στο να σκοτώσει τον ξάδερφό του.

Σασμός επεισόδια – Ο Χρήστος κάνει την ανατροπή

Παρότι τον συγχωρεί, τονίζει ότι το έγκλημα αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί και τον προτρέπει να αναλογιστεί αν μπορεί να ζήσει με αυτό το βάρος για το υπόλοιπο της ζωής του. Η Θοδώρα, από την άλλη πλευρά, δεν σκοπεύει να τα παρατήσει. Εμπλέκει τη Στέλλα στην υιοθεσία, αν και αυτή η προσπάθεια δεν θα έχει αποτέλεσμα. Παράλληλα, η Θοδώρα αρχίζει να έχει ανησυχίες και αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό. Γεμάτη χαρά, ανυπομονεί να μοιραστεί τα νέα με τον Γιώργο, αν και φοβάται μήπως αποβάλει ξανά.

Ταυτόχρονα, η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων μεγαλώνει. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους για να αποτρέψει τα αντίποινα. Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, ο Γιώργος εξομολογείται στη Θοδώρα ότι αλλοίωσε τα αποτελέσματα του τεστ DNA της Βασιλικής για να την προστατεύσει από τη φυλακή. Όταν ο Αντώνης το μαθαίνει, στεναχωριέται για την εμπλοκή του Γιώργου, αλλά αποφασίζει να τον προστατεύσει, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη.

Ο Χρήστος σύντομα θα βρεθεί μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα. Συνειδητοποιεί ότι η Βασιλική μπλέχτηκε σε κάτι πολύ σκληρό χωρίς να φταίει. Αν συνεχίσει να την κρατά φυλακισμένη, γνωρίζει ότι η βεντέτα μπορεί να προκαλέσει περισσότερα θύματα και θα έχει και εκείνος βάψει τα χέρια του με αίμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ