Σασμός επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Μαθιός και η Βασιλική, λέγεται λοιπόν πως βρίσκουν τραγικό τέλος έπειτα από σφαίρα των Μουντάκηδων.

Σασμός επεισόδια – Ο Νικηφόρος επιστρέφει στην αγκαλιά των γονιών του

Οι δυο τους δεν θα προλάβουν να αντιδράσουν από την επίθεση εναντίον τους, και θα κλείσουν τα μάτια τους για πάντα, ειρηνικά και με το χαμόγελο στα χείλη, καθώς θα βλέπουν σαν όραμα τον γιο τους, Νικηφόρο, να τους ανοίγει την αγκαλιά του. Την ακριβώς επόμενη σκηνή ο Μανούσος Μουντάκης παραδίνεται στην αστυνομία της Ανω Ποριάς, παίρνοντας πάνω του, όλη την ευθύνη για το θάνατο του ζευγαριού. Η βεντέτα μεταξύ Μουντάκηδων και Σταματάκηδων πρόκειται να σταματήσει εκεί, όμως το πλήγμα για την οικογένεια των τελευταίων θα είναι τεράστιο.

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο, καμία σκέψη για εκδίκηση δεν θα μπορέσει πια να υπάρξει. Ο θάνατος πια στέρεψε για όλους και μόνο ένα πράγμα υπάρχει για να φέρει επιτέλους την ειρήνη και την δικαίωση: Ο σάσμος! Έτσι η νέα εποχή στο χωριό αρχίζει με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, που θα είναι αυτή η ένωση που θα φέρει το οριστικό τέλος της πιο αιματηρής βεντέτας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ