Σασμός επεισόδια – Συναρπαστικές εξελίξεις προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ο Μαθιός και η Βασιλική δέχονται νέες απειλές. Έτσι θα τον δούμε να επισκέπτεται την Εύα στη φυλακή για να δει τι συμβαίνει. Η Εύα τον διαβεβαιώνει ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειας του. Εκείνος όμως δε φαίνεται να πείθεται.

Σασμός επεισόδια – Ο Μαθιός στριμώχνει την Εύα

Παράλληλα, η Μαρίνα επιχειρεί να επαναφέρει την ειρήνη μεταξύ της κόρης της και της Σάντρας, χωρίς να γνωρίζει τις σκοτεινές απειλές που επικρατούν ή τις προσπάθειες της τελευταίας. Από την άλλη, η Αργυρώ απαιτεί από τον Αστέρη να την προστατεύσει, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει τις αμφιβολίες του. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια εγκαίρως, ενώ ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπά Μιχάλη για τα γεγονότα που έχουν αναδειχθεί.

Ο Αντώνης ζητά τη βοήθεια της γιαγιάς για να καταφέρουν να βγάλουν τον Ανδρέα από την κρυψώνα του, μέσω ενός τηλεφώνου που αναμένεται να συμβεί. Παράλληλα, η Βασιλική υποβάλλει μια ιδέα στην Καλλιόπη σχετικά με τον Μαθιό, που την συγκλονίζει και την αναγκάζει να ενεργήσει ξανά. Ταυτόχρονα, η Στέλλα αντιμετωπίζει το σοκ όταν μαθαίνει από τον Αστέρη για την επίθεση εναντίον του Χρήστου, ο οποίος ευτυχώς γλίτωσε από τον θάνατο.

Οι απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται, ενώ λαμβάνονται έκτακτα μέτρα για την προστασία του. Στην Άνω Ποριά, η επιστροφή του Ρούσσου τους προβληματίζει όλους, με το μυστικό που κρύβει να αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και να αποκαλύψει ένα πλήθος από μυστικά που μέχρι τώρα βρίσκονταν κρυμμένα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ