Σασμός επεισόδια – Ο Χρήστος βρίσκεται κλεισμένος στον εαυτό του, προβληματισμένος, ενώ η Στέλλα προσπαθεί να διαπιστώσει τον λόγο που κάτι τον ταλαιπωρεί. Όσο η Μαρίνα κρατά το στόμα της κλειστό σχετικά με τον Μαθιό διατηρεί μια ψευδαίσθηση ηρεμίας μεταξύ των Σταματάκηδων.

Σασμός επεισόδια – Ο Γιακωβάκης γράφει το τέλος της

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και η Βασιλική ετοιμάζονται να επισκεφτούν τον γυναικολόγο για να ενημερωθούν για την πρόοδο της εγκυμοσύνης της. Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης, ωστόσο, έχει διαφορετικά σχέδια για το ζευγάρι. Διαθέτει ήδη τα αποτελέσματα από το εργαστήριο, που επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα του DNA της Βασιλικής και την αντιστοίχισή του με αυτό που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του Λάζαρου. Έτσι, προετοιμάζεται να ασκήσει δίωξη και να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον της.

Παράλληλα, ένας διανομέας φτάνει στην Άνω Ποριά, φέρνοντας δύο γράμματα από την Εύα, τα οποία συνέταξε λίγο πριν δολοφονηθεί στη φυλακή. Αυτά τα γράμματα περιέχουν απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που απασχολούν τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Καθώς κλείνει ένας κύκλος προβλημάτων, ένας νέος ανοίγει, αφήνοντας τους Σταματάκηδες εντελώς απροετοίμαστους για το μέλλον. Οι προειδοποιήσεις για μια επερχόμενη θύελλα πληθαίνουν, επηρεάζοντας τόσο την Καλλιόπη όσο και την γιαγιά Ειρήνη. Το γράμμα της Εύας, που διαβάζουν ο Παύλος και ο Βαγγέλης, προκαλεί σοκ και στους δύο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ