Σασμός επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αναδείξουν συναρπαστικές εξελίξεις, καθώς Βασιλική και Μαθιός ζουν στη σκιά της αποκάλυψης και το μυστικό πίσω από τη δολοφονία του Λάζαρου.

Σασμός επεισόδια – Βασιλική – Μαθιός στη σκιά της αποκάλυψης

Ο Τάσος προσπαθεί να διαπιστώσει τι συμβαίνει με την κατάσταση της κόρης του, που φαίνεται να μαραζώνει, αλλά αυτή απορρίπτει κάθε προσπάθειά του. Ταυτόχρονα, η Βασιλική βυθίζεται όλο και περισσότερο στη σκοτεινή της πλευρά, με σκοτεινές σκέψεις για τον Αντρέα. Ο Μαθιός προσπαθεί να την στηρίξει, ενώ μαζί με τον Αστέρη, αποκαλύπτουν στην Καλλιόπη κάτι απρόσμενο: αρνούνται να επισκευάσουν το σπίτι του Ρούσσου, κατηγορώντας τον για όλα τα δεινά που έχουν προκληθεί.

Ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας δεν καταφέρνει να ξεσπάσει τον έρωτα που κρύβουν ο ένας για τον άλλον. Σε ένα παράλληλο μονοπάτι, η Καλλιόπη αναζητά βοήθεια από τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να τη στηρίξει ενώ προσπαθεί να αποτρέψει το αναπόφευκτο. Αποκαλύπτει στον Αντώνη την τελευταία της επαφή με τον Αντρέα και την απειλή που δέχτηκε. Ο Δημήτρης φοβάται πως ο Βαγγέλης έχει επαναφέρει την κόρη του στον κόσμο του τζόγου, αλλά η Σάντρα εμμένει να τον ακολουθήσει. Η Στέλλα αναζητά εξηγήσεις από τον Χρήστο για την απομάκρυνσή του, αλλά αμφισβητεί τις απαντήσεις του.

Παράλληλα, η Αργυρώ προσπαθεί να πλησιάσει τη Σάντρα, αλλά εκείνη την αποφεύγει. Ο Γιώργος και η Θοδώρα κλείνουν την ημερομηνία γάμου τους, αλλά παραμένουν συγκρατημένοι παρά τον έρωτα που τους ενώνει. Καθώς οι εξελίξεις φουντώνουν, η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν με το φόβο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον θάνατο του Λάζαρου. Η συνέχεια υπόσχεται να κρατήσει το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ