Σασμός επεισόδια – Ο “Σασμός” θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 7 Ιουλίου μετά από τρία χρόνια. Το τέλος της Μαρίνας προβλέπεται δραματικό. Η Μαρίνα και ο Αντώνης θα κάνουν ένα ταξίδι, όπου η συμπεριφορά της Μαρίνας θα προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον Αντώνη.

Σασμός επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος της Μαρίνας

Η Μαρίνα θα μπει με τα ρούχα στη θάλασσα και θα χάσει τα λογικά της, γεγονός που θα θορυβήσει τον Αντώνη, ο οποίος θα την παρακολουθεί συνεχώς από κοντά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαρίνα έχει υποφέρει πολύ και η ψυχική της ηρεμία είναι εξαιρετικά εύθραυστη. Ο Αντώνης δεν θέλει να τη δει να λυγίζει ξανά και επιδιώκει να συζητήσει μαζί της. Ο αστυνομικός της εξηγεί ότι, ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσει πόσο την αγαπάει.

Η Μαρίνα φαίνεται τρομοκρατημένη, αλλά ο Αντώνης την καθησυχάζει, τονίζοντας ότι για να είναι καλά μεταξύ τους, πρέπει να θέσουν όρια, κάτι που σημαίνει να μην αναμειγνύουν τα επαγγελματικά του με τα οικογενειακά τους. Ο Αντώνης δεν είναι υποχρεωμένος να της λέει τα πάντα για τη δουλειά του και τις έρευνές του, όμως της ορκίζεται ότι θα την προστατεύει και θα τη στηρίζει μέχρι την τελευταία του ανάσα. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαρίνα θα χάσει τα λογικά της και θα βλέπει τον Αντώνη, νομίζοντας ότι είναι ο Πετρής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ