Σασμός επεισόδια – Το μέλλον της Μαρίνας στη σειρά του ALPHA προβλέπεται τραγικό και λυπηρό, καθώς βυθίζεται σε μια κατάσταση απόγνωσης και χάνει τα λογικά και τη μνήμη της. Μπαίνει στη θάλασσα σε μια στιγμή απελπισίας και με σκοπό να να βάλει τέλος στη ζωή της, μέχρι που ένα ζευγάρι καταφέρνει να την βγάλει με δυσκολία.

Σασμός επεισόδια – Έτσι γράφεται το τέλος της Μαρίνας

Όταν εκείνη συνέρχεται, αντιμετωπίζει απώλεια μνήμης και αδυναμία να θυμηθεί οτιδήποτε. «Πώς βρεθήκατε εδώ; Μένετε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της περιοχής;», θα τη ρωτήσουν και εκείνη θ’ αποκριθεί: «Δεν ξέρω». Οι προσπάθειες των ανθρώπων γύρω της να τη βοηθήσουν να εντοπίσει τον εαυτό της αποτυγχάνουν. Τα ερωτήματά τους πέφτουν στο κενό, καθώς η Μαρίνα δεν μπορεί να θυμηθεί πώς βρέθηκε εκεί ή ακόμα και το όνομά της. Η απώλεια της ταυτότητάς της καθιστά αναγκαία την επέμβαση της αστυνομίας.

Καθώς οδηγείται προς το περιπολικό, παρακολουθεί αποσβολωμένη τους αστυνομικούς, ενώ ο Αντώνης φτάνει στο σημείο και συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του δεν τον θυμάται. Η αγωνία και η ανασφάλεια κυριαρχούν στο περιβάλλον της Μαρίνας, καθώς η απώλεια της ταυτότητάς της την οδηγεί σε ένα άγνωστο μέλλον. Το ερώτημα παραμένει εάν θα ανακτήσει ποτέ τη μνήμη και την ταυτότητά της, ή αν θα παραμείνει χαμένη σε αυτήν την κατάσταση απώλειας και σύγχυσης. Το μέλλον της Μαρίνας στη σειρά εξακολουθεί να είναι αβέβαιο και γεμάτο αμφιβολίες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ