Σασμός εξελίξεις – Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης αντιμετωπίζει θανάσιμο κίνδυνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι που τον αφήνει αναίσθητο.

Σασμός εξελίξεις – Τον τελειώνουν με ένα πισώπλατο χτύπημα

Ο κλοιός σφίγγει γύρω του, καθώς μια μαφιόζικη συμμορία τον απειλεί ανοιχτά, απειλώντας τόσο τη ζωή του όσο και τη ζωή της Στέλλας. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις απειλές, ο εισαγγελέας ανησυχεί βαθιά. Στα επόμενα επεισόδια, ο Γιώργος αναλαμβάνει να προστατεύσει τον Χρήστο και τη Στέλλα, προσλαμβάνοντας μυστικούς αστυνομικούς. Ταυτόχρονα, ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει τον Χρήστο να μην εγκαταλείψει την Κρήτη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ασφάλειά τους: “Δεν θέλω άλλο να κινδυνεύετε για χάρη μου”, του λέει ο Χρήστος.

Η Στέλλα ανησυχεί με την απομάκρυνση του Χρήστου και ζητάει εξηγήσεις. Όταν εκείνος της εξομολογείται την αλήθεια, δυσκολεύεται να το πιστέψει. Μεταφέρει τις ανησυχίες της στον πατέρα της, Τάσο, ο οποίος αποφασίζει να την απομακρυνθεί από κοντά του για την ασφάλειά της, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στη Στέλλα. Όταν η δικηγόρος μαθαίνει για το χτύπημα στον εισαγγελέα, η κατάσταση επιδεινώνεται. Ο Χρήστος δέχεται ένα χτύπημα από άγνωστο άντρα και σωριάζεται στο πάτωμα. Ο Αντώνης και ο Γιώργος τρέχουν να τον βοηθήσουν, ενώ η Στέλλα δεν τον αφήνει μόνο για όσο καιρό νοσηλεύεται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ