Σασμός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα προκαλέσουν σοκ, καθώς ο Μαθιός προειδοποιεί τη Σάντρα να συνέλθει και να απομακρυνθεί απο τον Αστέρη.

Σασμός εξελίξεις – Ο Μαθιός απειλεί την Σάντρα

Ένας άγνωστος επιτίθεται στη Στέλλα, αφήνοντάς την λιπόθυμη, υποχρεώνοντάς την να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αργυρώ κατηγορεί τον Δημήτρη ότι η κόρη του δεν συμπεριφέρεται σωστά, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη Σάντρα να μαζευτεί. Παράλληλα, ο Αντώνης πιστεύει πως η γιαγιά Ειρήνη θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον Αντρέας, αλλά η ίδια έχει διαφορετικά σχέδια. Η Σάντρα συνεχίζει τον ύπουλο αγώνα της, θέτοντας τον Αστέρη και τον Μαθιό σε δύσκολη θέση.

Ο Μαθιός της προτείνει να συνέλθει και να μην εμπλακεί περισσότερο με την οικογένεια του Αστέρη. Αργότερα, η Αργυρώ αρνείται να αποδεχτεί τις εξηγήσεις του Αστέρη σχετικά με τη Σάντρα, οδηγώντας σε νέο καβγά μεταξύ τους. Η Εύα παρέχει πληροφορίες στον Χρήστο σχετικά με δύο σημαντικές υποθέσεις που ερευνά ο εισαγγελέας, με σκοπό να προστατέψει τον εαυτό της παρά να βοηθήσει τις αρχές. Η αποκάλυψη του Γιώργου στον Αντώνη σχετικά με την παραποίηση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA της Βασιλικής θα κλονίσει την σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ