Σασμός εξελίξεις – Οι απειλές στον Χρήστο Γιακωβάκη σύντομα θα κορυφωθούν. Αφού τα μέλη του κυκλώματος που τον κυνηγούν, μπουν στο σπίτι του και τον χτυπήσουν στο κεφάλι, στόχος τους θα γίνει η όμορφη δικηγόρος. Μόνο που το χτύπημα σε εκείνη θα είναι πολύ πιο σοβαρό.

Σασμός εξελίξεις – Βρείτε την – Αν πάθει κάτι θα τρελαθώ

Η δικηγόρος προχωρά στο καθιερωμένο της δρομολόγιο προς το γραφείο του εισαγγελέα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει τον πατέρα της μέσω τηλεφώνου. “Ο Χρήστος με προσκάλεσαι στο γραφείο του. Φαίνεται πως δεν ανησυχεί πλέον για την ασφάλειά μου”, αναφέρει, ενώ αμέσως μια γυναίκα επιτίθεται στον μυστικό αστυνομικό που την προστατεύει και ένας άνδρας την ακολουθεί και την πιάει απο το μπράτσο και της καρφώνει μια ένεση στον λαιμό. Η Στέλλα χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει στο έδαφος. Με γρήγορη κίνηση, αρπάζουν την Στέλλα, την βάζουν σε ένα όχημα και αναχωρούν.

Ο φύλακάς της, όταν συνέρχεται, δεν μπορεί να την εντοπίσει και άμεσα ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Αντώνης, απελπισμένος, καλεί τον Χρήστο και ανακοινώνει το απώτερο τραγικό γεγονός. “Βρείτε την. Θέλω κάθε γωνιά να εξερευνηθεί, Αντώνη. Με ακούς; Δεν θα το αντέξω αν της συμβεί κάτι…”, δηλώνει με ανησυχία, και ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς αναζητά με φόρα την Στέλλα. Ακόμα και ο Τάσος, αγωνιώδης, πληροφορημένος για την απαγωγή της κόρης του, παραμένει ανήσυχος και απελπισμένος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ