Σασμός εξελίξεις – Η δημοφιλής σειρά ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες, με το φινάλε της να αναμένεται ανατρεπτικό. Ποιο θα είναι το τέλος για τη Στέλλα; Θα είναι μαζί με τον Χρήστο ή όχι; Η Βασιλική, κατόπιν εντολής του Χρήστου Γιακωβάκη, φυλακίστηκε για τον φόνο του Λάζαρου.

Σασμός εξελίξεις – Αυτό είναι το τέλος Χρήστου – Στέλλας

Η Στέλλα αντέδρασε έντονα και του επιτέθηκε προσωπικά, αλλά ο Χρήστος την σταμάτησε, εξηγώντας ότι είχε στοιχεία και εκτελούσε τη δουλειά του.Στα επόμενα επεισόδια, η Στέλλα θα κάνει τα πάντα ως δυναμική δικηγόρος για να απελευθερώσει τη Βασιλική από τη φυλακή, καθώς δεν αντέχει να τη βλέπει πίσω από τα κάγκελα, ειδικά όταν ο άνθρωπος που αγαπάει εμπλέκεται στην υπόθεση. Παράλληλα, η Στέλλα αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον της σχέσης της με τον Χρήστο. Ωστόσο, οι επαγγελματικές τους συγκρούσεις δεν θα επηρεάσουν την προσωπική τους ζωή.

Ο Χρήστος και η Στέλλα ζουν ο ένας για τον άλλον, με τη σχέση τους να χαρακτηρίζεται από βάθος και ισχυρά συναισθήματα. Η πιθανότητα χωρισμού φαίνεται μακρινή για το ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, το φινάλε της σειράς θα βρει τον Χρήστο και τη Στέλλα παντρεμένους και πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ