Σασμός εξελίξεις – Η Μαρίνα αδυνατεί να διαχειριστεί το θυμό της, συνειδητοποιώντας ότι η οικογένειά της καλύπτει τον Μαθιό, παρότι γνωρίζει ότι είναι φονιάς του Στεφανή, αλλά, προς το παρόν, κρατά το στόμα της κλειστό. Η πίεση στους Σταματάκηδες είναι ασφυκτική και ο Μαθιός καταρρέει, είναι πια αποφασισμένος να παραδοθεί.

Σασμός εξελίξεις – Ανοίγει πόλεμο στους Βρουλάκηδες

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει ότι η Εύα δηλητηριάστηκε με υδροκυάνιο, οδηγώντας στον θάνατό της. Ο Μανούσος, συγγενής των Τηλεμάχου και Ανδρέα Βρουλάκη, εμφανίστηκε ως μυστικός αστυνόμος και είχε κίνητρο να εκδικηθεί την Εύα. Ωστόσο, ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης εστιάζει τις υποψίες του στον Μαθιό. Ο λόγος είναι ότι ο Μαθιός είχε κίνητρο να επιθυμεί τον θάνατο της Εύας, καθώς γνώριζε τον δολοφόνο του Ευθύμη και έτσι αποφασίζει να ρίξει υπονοούμενα στον Αστέρη ότι η εμπλοκή του Μαθιού αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

Η Βασιλική και η Καλλιόπη παρακολουθούν αδύναμες τις εξελίξεις, ανίκανες πια να επέμβουν. Παράλληλα, η Μαρίνα, προσπαθώντας να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Στεφανή, αισθάνεται προδομένη όταν συνειδητοποιεί πως ο ο άνθρωπος που επέλεξε να μιλήσει γνωρίζει ήδη την αλήθεια. Αντιμέτωπος με το αδιέξοδο, ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί, μια απόφαση που τελικά θα καθορίσει το μέλλον του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ