Σασμός – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα είναι συγκλονιστικές. Ο Αντώνης, έξαλλος, φωνάζει «Είστε όλοι ανίκανοι» και χάνει την ψυχραιμία του. Την ίδια στιγμή, ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες στρέφονται στον επόμενο στόχο τους.

Σασμός – Είστε ανίκανοι – Ο Αντώνης ξεσπά

Ένα τηλεφώνημα από τον Αντρέα στο εξωτερικό θα προβληματίσει τον Τηλέμαχο, την ώρα που η αδυναμία σύλληψης του Μανούσου εξαντλεί τον Αντώνη. Η ατμόσφαιρα στο Τμήμα γεμίζει ένταση καθώς ο Αντώνης ουρλιάζει «Είστε όλοι ανίκανοι». Η Στέλλα εξηγεί στον Χρήστο ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση γάμου του, διότι πιστεύει πως κανείς από τους δύο δεν είναι έτοιμος για αυτό το βήμα. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να παγιδεύσουν τους Μουντάκηδες, οι οποίοι συνεχίζουν ανενόχλητοι τα σχέδιά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μαθιός και η Βασιλική ανησυχούν για το επόμενο χτύπημα, ενώ ο εφιάλτης τους απέχει πολύ από το τέλος του. Παράλληλα, ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά, ανατρέποντας όλες τις ισορροπίες. Η Καλλιόπη νιώθει χαρά από την άφιξή του, ωστόσο ο Αστέρης και ο Μαθιός δεν είναι βέβαιοι αν θέλουν να τον αντιμετωπίσουν. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα δέχεται επισκέψεις και μαθαίνει μια είδηση που την γεμίζει χαρά. Η Στέλλα της ανακοινώνει πως υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσει το ορφανό παιδί που ήθελαν να υιοθετήσουν μαζί με τον Γιώργο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ