Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 99 – Ο εισαγγελέας κάνει σαφές στον Αντώνη ότι η μαρτυρία της Νάντιας δεν είναι αρκετή πειστική για να κλείσει ο φάκελος του φόνου του Στεφανή. Αυτός αντιθέτως επιβεβαιώνει την ανάγκη για περαιτέρω έρευνες προκειμένου να ανακαλυφθεί ο δολοφόνος και να συλληφθεί.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 99 – Η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη

Ο φάκελος δεν μόνο παραμένει ανοιχτός, αλλά απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και προσπάθεια για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Παράλληλα, οι προετοιμασίες για το οινοποιείο συνεχίζονται εντατικά με τον Βαγγέλη να ηγείται της προσπάθειας. Η Σάντρα αποκτά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση Αστέρη – Αργυρώς, αποκαλύπτοντας την πολυετή έχθρα ανάμεσα στις οικογένειές τους, το αίμα που τους χώριζε και το εκρηκτικό παρελθόν του ζευγαριού.

Παρόλα αυτά, δεν υποχωρεί, αποφασισμένη να κατακτήσει τον Αστέρη με κάθε δυνατό τρόπο. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Παύλο τα γεγονότα που συνέβησαν με τον Ανδρέα, καθώς και τον αδικαιολόγητο σχεδιασμό του εναντίον του. Ο Παύλος αντιδρά με οργή, έκπληκτος από την προδοσία του αγαπημένου του ξάδερφου καθώς του είναι ολοφάνερο πια ότι τον κορόιδευε πολύ καιρό, με σκοπό να του φορτώσει τα εγκλήματα που θα έκανε σε βάρος των Σταματάκηδων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ