Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 97 – Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται, όμως μια αναταραχή προκαλείται όταν ο Τηλέμαχος ενημερώνει πως ο Ανδρέας είναι ζωντανός και μόνιμα εγκατεστημένος στην Κωνσταντινούπολη, αποφασισμένος να μην επιστρέψει ποτέ στο χωριό.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 97 – Πιάνει στα πράσα Αστέρη – Σάντρα

Ωστόσο, η Άνω Ποριά θα υποδεχθεί τον πατέρα του, Ρούσσο Σταματάκη, αδελφό του Βασίλη και κουνιάδο της καπετάνισσας. Στο μεταξύ, η Στέλλα, αισθανόμενη αδύναμη, καλεί τον Χρήστο για βοήθεια. Όταν εκείνος φτάνει, αντικρίζει κάτι εντελώς αναπάντεχο: τη Στέλλα μαζί με τον άστεγο που είχε βοηθήσει παλαιότερα. Η κατάσταση παραμένει αβέβαιη. Αργότερα, ο Γιώργος λαμβάνει ένα τρομακτικό τηλεφώνημα που τον σοκάρει, αλλά προσποιείται στον Γιακωβάκη, ο οποίος αντιλαμβάνεται την αναστάτωσή του, ότι είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Παράλληλα, η Σάντρα συναντά τον Αστέρη στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων για να συζητήσουν για την ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας. Απρόσμενα, η Σάντρα τραυματίζεται και η Αργυρώ τη βρίσκει σε περίεργη στιγμή, πιστεύοντας πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της και του Αστέρη, που κρατάει το χέρι της. Η Καλλιόπη ανησυχεί για την επιστροφή του Ρούσσου και τις επιπτώσεις της στο χωριό, με τη Μαρίνα να συμμερίζεται τις ανησυχίες της. Ένα απειλητικό τηλεφώνημα στον Χρήστο προκαλεί άγχος στη Στέλλα, η οποία ανησυχεί για τη ζωή του εισαγγελέα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ