Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 145 – Οι Μουντάκηδες ξεκίνησαν μια νέα βεντέτα κατά των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, δημιουργώντας έναν ατέρμονο κύκλο αίματος. Μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Αστέρη, στοχεύουν τον Παύλο.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 145 – Ο Παύλος σε κίνδυνο

Εν τω μεταξύ, οι ξεναγήσεις στο οινοποιείο πηγαίνουν εξαιρετικά, με το ενδιαφέρον των τουριστών να αυξάνεται συνεχώς. Ο Παύλος και ο Βαγγέλης υποδέχονται ένα γκρουπ δέκα Ρώσων τουριστών. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας παράξενος επισκέπτης, ο οποίος φαίνεται να έχει άλλες προθέσεις πέρα από το κρασί. Ζητάει να πάει στις τουαλέτες και εκεί τοποθετεί μια βόμβα που έχει μαζί του.

Η επιστροφή του Ρούσσου, αδελφού του Βασίλη, γεμίζει την Καλλιόπη με χαρά, όμως ο Αστέρης και ο Μαθιός διατηρεί αποστάσεις από τον θείο τους. Στο οικογενειακό τραπέζι, ο Ρούσσος ακούει αλήθειες που τον συγκλονίζουν. Μαθαίνει ότι ο γιος του, ο Ανδρέας, είχε διατάξει τη δολοφονία του αδελφού του και πως ο Παύλος Βρουλάκης είχε κατηγορηθεί άδικα για το φονικό. Η βεντέτα που ακολούθησε ήταν επίσης άδικη. Επιπλέον, ανακαλύπτει ότι ο Λάζαρος είχε σκοτώσει τον Νικηφόρο, ο οποίος τελικά ήταν γιος του Μαθιού.

Ο Ρούσσος μένει άφωνος από τις αποκαλύψεις και συνειδητοποιεί ότι η επιστροφή του στο χωριό θα προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις. Η εμφάνισή του αναδυκνύει τις ευθύνες που έχει παραμελήσει και φέρνει στην επιφάνεια τις συγκρούσεις που καθορίζουν τη μοίρα των οικογενειών τους. Η παρουσία του πυροδοτεί νέες αντιπαραθέσεις και αμφιβολίες, ενώ οι αποκαλύψεις για το παρελθόν επαναπροσδιορίζουν τις σχέσεις και τις δυναμικές μέσα στην κοινότητα.

Οι εξελίξεις δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο, ενώ οι αντιδράσεις των μελών των οικογενειών ποικίλουν, από θυμό και απογοήτευση μέχρι απελπισία και προσπάθεια για ειρήνη. Ο παράξενος επισκέπτης, με την επικίνδυνη πράξη του, και οι αποκαλύψεις του Ρούσσου αναδεικνύουν την ένταση που βράζει κάτω από την επιφάνεια, καθιστώντας σαφές ότι η ειρήνη στο χωριό είναι εύθραυστη και προσωρινή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ