Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 136 – Η Θοδώρα βιώνει οδυνηρές στιγμές, καθώς το όνειρο της για την υιοθεσία του μωρού απομακρύνεται. Ενημερώνεται από την Πρόνοια για την εμφάνιση των βιολογικών γονιών του παιδιού, οι οποίοι επιθυμούν να το ανακτήσουν.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 136 – Το όνειρο της Θεοδώρας σβήνει

Πρόκειται για δύο νεαρούς ερωτευμένους που δεν είχαν στήριξη από τις οικογένειές τους και άφησαν το μωρό στα σκαλιά μιας εκκλησίας. Η Θοδώρα ζητά από τη Στέλλα να εξετάσει αν μπορεί να θεωρηθεί η μητέρα ανίκανη για να προχωρήσει η υιοθεσία και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί, όμως είναι αδύνατον. Ο Γιώργος προσπαθεί να την υποστηρίξει, αφού κι ο ίδιος επιθυμούσε το παιδί, αλλά αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα: τα αποτελέσματα του DNA της Βασιλικής δεν αλλοιώθηκαν από τον Αντώνη αλλά από εκείνον.

Ο Αντώνης κινδυνεύει να αποταχθεί από το σώμα της αστυνομίας καθώς έρχεται στο φως η αλήθεια. Το γράμμα της Εύας από τη φυλακή πριν τον θάνατό της αλλάζει την εικόνα που είχαν για εκείνη οι Σταματάκηδες, ενώ ο Αντώνης και η Μαρίνα επιστρέφουν νωρίτερα από τις διακοπές τους λόγω της σύλληψης της Βασιλικής. Ανάμεσα στον Αντώνη και τον εισαγγελέα Γιακωβάκη ξεσπά έντονη διαμάχη. Για τον πρώτο προέχει το ηθικό θέμα, ενώ για τον δεύτερο πρόκειται για μια δολοφόνο που πρέπει να τιμωρηθεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ