Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 122 – Η φωτιά φαίνεται από διάφορα σημεία του χωριού, αλλά κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει το αλουμινάδικο ως τον χώρο που έχει πάρει φωτιά. Η Σάντρα, περνώντας τυχαία από την περιοχή, αντιλαμβάνεται άμεσα την κατάσταση και επικοινωνεί για βοήθεια.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 122 – Η Σάντρα σώζει τον Αστέρη

Στη συνέχεια, επιχειρεί να εισέλθει στο κατάστημα, σπάζοντας με δυσκολία την πόρτα. Αντικρίζοντας τον Αστέρη σε κρίσιμη κατάσταση, δείχνει αποφασιστικότητα και τον βοηθάει να βγει έξω, αντιμετωπίζοντας κίνδυνο για τη ίδια της την ζωή. Τα νέα για τη φωτιά έχουν ήδη διαδοθεί και η Αργυρώ, μαθαίνοντας ότι ο Αστέρης βρισκόταν μόνος στο κατάστημα, τρέχει εκεί για να μάθει τι συμβαίνει.

Αντικρίζοντας την κρίσιμη κατάσταση του συζύγου της και τις προσπάθειες της Σάντρας να τον βοηθήσει, ανησυχεί βαθιά. Μόλις ο Αστέρης ανοίγει τα μάτια του, αγκαλιάζει την Αργυρώ, αναδεικνύοντας την αγάπη τους. Η Σάντρα συνειδητοποιεί την τεράστια αγάπη που δένει το ζευγάρι και αποφασίζει να μην ενοχλήσει ξανά. Από την άλλη πλευρά, η Αργυρώ αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά της Σάντρας στη σωτηρία του συζύγου της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ