Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 121 – Η οικογένεια Σταματάκη βιώνει μια ακόμα περιπέτεια, αυτή τη φορά με τον Αστέρη στο επίκεντρο. Αν και η δουλειά δεν επιτρέπει πολλές παύσεις, ο Αστέρης συνεχίζει αφοσιωμένος να εκτελεί τις παραγγελίες μαζί με τον αδελφό του, τον Μαθιό.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 121 – Οι φλόγες περικυκλώνουν τον Αστέρη

Κατά τη διάρκεια μιας εργασίας, ένα λάθος χειρισμός θα οδηγήσει το αλουμινάδικο σε φλόγες. Η απροσεξία θα τους τυλίξει στις φλόγες, χωρίς να συνειδητοποιήσουν την καταστροφή που επικρατεί.
Ο Αστέρης συνεχίζει την εργασία του, αδιάφορος για τον κίνδυνο που τον περιβάλλει, ενώ ο Μαθιός αποχωρεί χαιρετώντας τον και εκείνος του εύχεται καλή ξεκούραση. Κλείνοντας την πόρτα πίσω του, δεν γνωρίζει ότι αυτή θα αποτελέσει φυλακή για τον αδελφό του λίγο αργότερα.

Οι φλόγες αναπτύσσονται γύρω από τον Αστέρη, η πυκνός καπνός τον πνίγει και τον οδηγεί σε λιποθυμία. Απρόσεκτος και αποφασισμένος να ολοκληρώσει την εργασία του, δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που τον πλησιάζει. Η αδράνεια του τον οδηγεί στην ακινησία, καθώς οι φλόγες τον περικυκλώνουν και αποτρέπουν κάθε πιθανότητα διαφυγής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ