Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 105 – Η Στέλλα αισθάνεται στενοχωρημένη από την αδιαφορία του Χρήστου, όμως ο πατέρας της εκπλήσσει την κόρη του με τα λόγια του. Ο Χρήστος, αφού έγινε διάρρηξη στο σπίτι του και βρέθηκε ένα βραχιόλι της Στέλλας, αναγκάζεται να λάβει μια δραστική απόφαση.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 105 – Ο Χρήστος ζητά μετάθεση

Αποφασίζει να ζητήσει μετάθεση στην Αθήνα, πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να την προστατέψει από τους εκβιαστές του. Την ίδια στιγμή, ο Βαγγέλης παρασύρει τη Σάντρα σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο προβλημάτων. Οι δυο τους βρίσκουν ένα κοινό σημείο επαφής, το οποίο, όμως, δεν θα τους βγει σε καλό. Ο Αντώνης επιχειρεί να πείσει τον Χρήστο να μην φύγει, προκειμένου να προστατέψει τη Στέλλα.

Παρόλα αυτά, ο Τάσος παρατηρεί την κόρη του να υποφέρει ψυχολογικά, χωρίς να μπορεί να κατανοήσει τον λόγο. Η Στέλλα απορρίπτει κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τον πατέρα της, κρατώντας κρυφή την αλήθεια. Η Βασιλική, πνίγοντας στις μαύρες σκέψεις για τον Ανδρέα, βρίσκει την ανακούφιση στη στήριξη του Μαθιού, που προσπαθεί να την λογικεύσει. Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων μετά από τις τρέχουσες κρίσεις και αναταράξεις;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ