Ρήτρα ύψους 40 ατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα με τη Μίλαν επιθυμεί να μπει ο εκπρόσωπος του Ιταλού διεθνούς πορτιέρε, Μίνο Ραϊόλα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Ο γνωστός ατζέντης βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους «ροσονέρι» για το δεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του συλυ με τον 21χρονο γκολκίπερ, χωρίς προς το παρόν έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Το τρέχον συμβόλαιο του νεαρού τελειώνει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, απ΄ ότι φαίνεται δεν είναι καθόλου σίγουρο π βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο «Σαν Σίρο».

Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η διοίκηση προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με ετήσιες απολαβές ύψους 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ από την πλευρά του ο Ραϊόλα ζητά διετές συμβόλαιο έτσι ώστε να μπορέσει να διαπραγματευτεί και νέα συμφωνία το 2022.

Όπως αναφέρει μάλιστα, η Gazzetta dello Sport, το χρονικό σκέλος δεν αποτελεί το μοναδικό «αγκάθι» για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρώ, καθώς ο μάνατζερ του Ντοναρούμα ζητά να μπει στο νέο συμβόλαιο ρήτρα ύψους 40 εκατ, ούτως ώστε ο παίκτης να μπορέσει ν΄ αποχωρήσει από το Μιλάνο εφόσον βρεθεί ομάδα που θα καταβάλλει το ανωτέρω ποσό!

Ο Ντοναρούμα είχε ογράψει το του 2017 το του μεγάλο επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μίλαν, για χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 6 εκατ. ευρώ.