Το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα με τους έξι τίτλους την ίδια αγωνιστική περίοδο (2009-10) ισοφάρισε απόψε η μεγάλη Μπάγερν Μονάχου, νικώντας στη Ντόχα τη μεξικανική Τίγκρες με 1-0, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.

Η εκπληκτική ποδοσφαιρική μηχανή του Χάνσι Φλικ έγραψε τη δική της ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, σε διασυλλογικό επίπεδο, φτάνοντας με τη σειρά της στα έξι τρόπαια την ίδια σεζόν (2019-20), καθώς η διοργάνωση διεξήχθη μεν το 2021 αλλά είχε μεταφερθεί από το 2020.

Οι Βαυαροί τα… πήραν όλα κι έφυγαν, καθώς έκαναν νταμπλ στη Γερμανία (πρωτάθλημα και Κύπελλο) κατάκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ, το γερμανικό Σούπερ και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Απέναντι στην Τίγκρες, η οποία είχε κατακτήσει το αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ της Βόρειας Αμερικής και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, την Ιστορία έγραψε ο Γάλλος διεθνής αμυντικός Μπένζαμιν Παβάρ, που σκόραρε στο 59ο λεπτό το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε, αλλά μέτρησε με τη χρήση του VAR κι έδωσε στην Μπάγερν το δεύτερο τρόπαιο στη διοργάνωση, μετά από εκείνον το 2013.