Τελείω και τυπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Ξενόπουλο, με τον 23χρονο γκολκίπερ να υπο το νέο του συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023.

Πλέον, ο νεαρός πορτιέρε είναι ο πιο παλιός του συλλόγου, καθώς εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής το 2007 και το 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι απολαβές του Ξενόπουλου αυξήθηκαν και συγκεκριμένα θα ξεκινούν από τις 60.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο (χωρίς τα μπόνους συμμετοχών και στόχων), το δεύτερο θα ανέβουν στις 70.000 ευρώ.

η ανακοίνωση των πρασίνων: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από ηλικία και στα 18 του, το 2016, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού.»

Από την του ο Ξενόπουλος αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το έχω ξαναπεί ότι ήθελα εξαρχής να συνεχίσω γιατί είμαι πολλά χρόνια εδώ.

Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά με σκοπό να είμαι μου δοθούν οι ευκαιρία, ώστε να ανταμείψω όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φτάσει ψηλά η ομάδα. Το νέο συμβόλαιο είναι επιβράβευση για μένα. Θα δείξω ότι αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη».