ΔΙΑΡΡΟΗ Survivor 16-2: Ποια ομάδα κερδίζει το 2ο αγώνισμα ασυλίας; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;

spoiler 16/2: Μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Από εδώ φυσικά κι αυτό…

Survivor spoiler 16/2

Survivor spoiler 16/2: Να σας πω κάτι τί και ωραία. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Όλος ο ντουνιάς ήξερε πως οι κόκκινοι την ασυλία. Όλος. Είχε βγει παντού. Σε κάθε γωνιά. Είχαμε υποχρέωση, δέσμευση, να… κάψουμε ένα spoiler. Έπρεπε να συμβεί κι αυτό στο δικό Survivor. Ο νοών νοείτω. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Θα το αφήσουμε εκεί.

Λοιπόν. Έγιναν πραγματάκια στο επεισόδιο της Δευτέρας. Πολλά και διάφορα. Τόσα που θα έχει μπόλικο από εδώ και η κατάσταση. Δεν έχουμε προλάβει να δούμε ακόμα πως θα ο στίβος μάχης για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Έχουμε κενά. Ωστόσο ξέρουμε πως είναι με υγρό στοιχείο ξανά.

Σημασία έχει πως όλη αυτή η αναταραχή προκάλεσε ένα πανικό. Η τηλεθέαση θα είναι στα ύψη πάλι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν το συζητάμε. Από τη στιγμή που οι κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν, το πράγμα πάει στρωτά.

Με αυτά και με εκείνα φτάσαμε να έχουμε τους κόκκινους να έχουν κερδίσει πέντε διαδοχικά αγωνίσματα ασυλίας.  Γίνονται αυτά τα σερί, τα έχουμε δει ξανά και ξανά. Δεν είναι τίποτε να κερδίσει ακόμα μία η κόκκινη ομάδα.

Τα στατιστικά του Survivor έχουν διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά . Βλέπουμε πως οι κόκκινοι έρχονται. Λογικό είναι, αφού πλέον το σκορ είναι στο 11-6 από τότε που χωρίστηκαν οι δύο ομάδες. Μειώνεται η διαφορά. Στις ασυλίες όμως το πράγμα είναι αλλιώτικο, εντελώς. Εκεί οι κόκκινοι πάνε καλύτερα πλέον.

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον άνθρωπό μας. Περισσότερο τα γράφουμε έτσι από νωρίς γιατί δεν θέλαμε μετά από μια… αποτυχία, να κρυφτούμε. Έχουμε πλήρη γνώση και συναίσθηση για το τι και το πώς συνέβη αυτό. Στο πρόγραμμα είναι, χθεσινοί δεν είμαστε.

Στο συμβούλιο του νησιού είδαμε τον Τριαντάφυλλο να επι στον Αλέξη Παππά

Ασφαλώς και απόψε θα έχουμε την οριστική ενημέρωση χωρίς επιφυλάξεις. Μέχρι τότε, πάμε για επιστροφή στις νίκες των μπλε αν δεν μκας καταπλακώσει η… κακοκαιρία Μήδεια πάλι. Αυτή είναι η πρώτη πληροφόρησή μας… Με επιφύλαξη, το απογευματάκι θα έρθουν τα καλά.

πως κρίθηκε ο τελευταίος πόντος για την πρώτη ασυλία…