ΔΙΑΡΡΟΗ Survivor 14-2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;

Survivor spoiler 14/2: Μια πρώτη ιδέα για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού; Θέλετε να σας δώσουμε; Εδώ είμαστε…

Survivor spoiler 14/2

Survivor spoiler 14/2: Μπαίνουμε ξανά σιγά σιγά σε ρυθμούς κανονικού Survivor. Θα γίνει ένας πανικός στα επόμενα επεισόδια. Σίριαλ κανονικό, όχι αστεία. Αλλά πέρα από τις εντάσεις και τις ίντριγκες, μην ξεχνάμε πως έχουμε και αγωνίσματα. Αυτά μας ενδιαφέρουν.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι το ποιος κερδίζει τα έπαθλα και τις ασυλίες. Εκεί κρύβεται και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου. Σε μια ανάλυση που κάναμε, σας ενημερώσουμε πως από εδώ και πέρα το πλεονέκτημα για νίκες είναι στην μπλε ομάδα. Μάλιστα κάναμε πρόβλεψη πως τουλάχιστον μία από τις δύο ασυλίες θα την κερδίσουν οι μπλε.

Έχουμε καιρό για τις ασυλίες ακόμα. Είναι στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αυτή τη στιγμή μπροστά μας έχουμε ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητού. Πριν από αυτό όμως, βλέπουμε από το τρέιλερ του Survivor πως γίνεται ένας χαμός με Αλέξη Παππά και Αννα Μαρία Βέλλη, με την τελευταία να ξεσπά σε κλάματα.

Δεν είναι στα καλά του ο ηθοποιός. Κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Υπάρχει μάλιστα πληροφορία που μας έχει έρθει και θέλει τον Αλέξη Παπά να έκανε και δεύτερη φορά παραβίαση. Αν αποδειχθεί είναι πολύ πιθανό να αποβληθεί από το παιχνίδι. Δεν πρόκειται από την παραγωγή να του χαριστούν με μια απλή ποινή αυτή τη φορά.

Λέγεται συνεχώς πως είναι το πιο δύσκολο Survivor που έγινε γίνει ως τώρα. Γίνεται μπόλικη συζήτηση για αυτό. Δεν μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο πέρα από το φαγητό και την έλλειψη προμηθειών. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το αν είναι ή όχι το πιο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης που έχει γίνει.

Δείτε το

Πάμε στην ουσία, που δεν είναι άλλη από το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Από το στίβο μάχης βλέπουμε πως είναι ένα αγώνισμα δύσκολο. Τα εμπόδια είναι πολλά και με ποικιλία. Στο τέλος όμως θα κερδίσει αυτός με τον καλύτερο ποδοσφαιρικό στόχο. Πριν σας πω ποιος πιστεύω πως κερδίζει, ελπίζω να είδατε τα όσα είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τη σεξουαλική βία. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «Ετερος Εγώ» παρέδωσε ένα μάθημα. Αξίζει να το δείτε και κυρίως να το ακούσετε.

Στο ποιος κερδίζει τώρα το αγώνισμα επάθλου. Δεν έχουμε ακόμα κάποιο οριστικό αποτέλεσμα, όπως καταλαβαίνετε. Δεν έχουμε μιλήσει με Άγιο Δομίνικο. Θα παραμείνω στη θέση μου όμως, που λέει πως η μπλε ομάδα θα φέρει νίκες από εδώ και πέρα. Κέρδισαν και το τελευταίο παιχνίδι μην ξεχνάτε. Θα κερδίσουν και το επόμενο.