Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 θα θα την εμφάνισή τους νέοι παίκτες οι οποίοι παίζουν κομβικό ρόλο ο ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο του φαγητού.

όψε Μπλε και τους ι δίνουν μια ακόμη μεγάλη μάχη!

Ενώ αρχικά οι Μπλε έχναν τα… δόντια τους σε κάθε , οι Κόκνοι όχι μόνο έχουν επιστρέψει για τα καλά αλλά όποτε βρίσκουν την ευκαιρία χτίζουν και σερί απτι στους αντιπάλους τους!

Το… κλου φυσικά στο σημερινό επεισόδιο θα είναι η είσοδος του πρώην της Μαριαλένας, ο οποίος θα μπει με την του (!) στο παιχνίδι, με την είσοδό τους να προκαλεί σοκ στην παίκτρια των Μπλε.

Όπως θα δείτε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Μαχήτρια μένει έκπληκτη λέγοντας, «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες, από εκεί που δεν το περίμενα. Τι να πω; Μπήκε ο πρώην μου και πραγματικά το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Στο αγωνιστικό σκέλος, το αγώνισμα σήμερα είναι το κλασικό και αγαπημένο ποδόσφαιρο με τις πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο να αναφέρουν πως η νίκη απόψε θα είναι Μπλε χρώματος…