Μστά από μία σούπερ απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης ήρθαν αντιμέτωποι η Χριστίνα, ο Κωστής και η .

Καλεσμένος σεφ για το πιάτο αντιγραφής ήταν ο Φώτης Φωτεινόγλου δυστυχώς για τους οψήφιους το πιάτο δεν ήταν ένα αλλά… πέντε!

Καθώς τα έβγαζε ένα – ένα στον πάγκο, πρώτα άρχισαν τα αμήχανα γέλια κι ύστερα τα πρόσωπα χλώμιασαν με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αστειεύεται ζητώντας νερό.

Πρώτα ξεκίνησε με μπάφα, συνέχισε με σαρδέλα πάνω σε φρυγανιστό ψωμί κι ακολούθησαν θράψαλο, ντολμάς με καραβίδα και αρνίσιο γλυκάδι με φάβα. Η ώρα που τους δόθηκε ήταν μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά. Αν ήθελαν να προλάβουν θα έπρεπε να δουλεύουν παράλληλα σε ς παρασκευές και όχι ξεχωριστά τόνισε ο Σωτήρης .

Η δυσκολία ήταν πολύ μεγάλη. Μέχρι το τέλος, η αγωνία κορυφώθηκε για το αν θα καταφέρουν να στήν τα πιάτα τους με τον εξώστη να ωρύεται δίνοντας συμβουλές για να προλάβουν. Κανείς, ωστόσο, δεν μπόρεσε να βγάλει εις πέρας και τα πέντε πιάτα.

Οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες παιδιών μαζί με τον τιμώμενο καλεσμένο τους και προσπάθησαν να τα πιάτα με τα λιγότερα λάθη.

Στο τέλος, η τελική αναμέτρηση κρίθηκε στα σημεία στη Μαρία και τη Χριστίνα. Εν τέλει αυτή που αποχαιρέτησε το σπίτι του MasterChef ήταν η Χριστίνα.