Η Γη Ελιάς: Ο άντρας που αλλάζει τη ζωή της Αθηνάς

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα την Αθηνά να ζει έναν απρόσμενο έρωτα, που θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της.

Η Αθηνά που έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στα ερωτικά της, έχει αποδεχτεί τη μοναξιά της και επικεντρώνεται στη φροντίδα της μικρής Φιλιώς, ενώ παράλληλα αφοσιώνεται στην εργασία της στην Βρεττάκων.

Ωστόσο, η μοίρα της επιφυλάσσει έναν μεγάλο έρωτα με την είσοδο του Τζον Μακρίδη στη ζωή της. Ο Τζον, είναι ένας μυστηριώδης Ελληνοαμερικανός, τον οποίο υποδύεται ο Απόστολος Γκλέτσος, και θα παραμείνει στο καστ της αγαπημένης σειράς για έναν ορισμένο αριθμό επεισοδίων.

Ο Τζον Μακρίδης είναι ένας από του ς που συναντήθηκε ο Ισίδωρος κατά την της παραμονής του στην Αμερική, αποκτώντας θετική άποψη για αυτόν. Επίσης έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Αθηνά, και ο Βρεττάκος την χαρακτήρισε το ιδανικότερο άτομο να υποδεχθεί τον νέο συνεργάτη τους και να τον εισάγει στην επιχείρησή τους.

Όταν λοιπόν ο Τζον φτάνει στην Αρεόπολη, εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και τον δυναμικό χαρακτήρα της Αθηνάς, ενώ αντίστοιχα και η χήρα του Ιπποκράτη γοητεύεται από τον αέρα που αποπνέει εκείνος. Η αρχική τυπικότητα στις επαφές τους σύντομα αλλάζει, δημιουργώντας μια φιλική ατμόσφαιρα, ενώ γρήγορα εκδηλώνεται ένα έντονο φλερτ ανάμεσά τους.

Οι συνεχείς συναντήσεις τους δεν αφήνουν χώρο για λογικές σκέψεις, και σε λίγες η, ο ερωτεύονται παράφορο.