Βικτώρια και Δωροθέα σπαθούν να εμποδίσουν τον γάμο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Λίγο πριν τον γάμο Σί με Αμαλία, η Βικτώρια και η Δωροθέα επιχειρούν να σπείρουν τη σύγχυση και να εμποδίσουν τον γαμπρό.

Η Βικτώρια σχεδιάζει να διαλύσει τον προσεχή γάμο, λέγοντας ψέματα στην Δωροθέα ότι η Αμαλία δεν έχει τον Ντίνο. Ωστόσο, η Αμαλία εξηγεί στον Σίμο ότι δεν διατηί συναισθήματα για τον Ντίνο, αλλά συνεχίζει να έχει επαφές μαζί του δεδομένης σχέσης του με την βιολογική μητέρα της.

Παρά τις προσπάθειες της Βικτώριας και της Δωροθέας να τινάξουν στον αέρα τον γάμο, ο Σίμος πιστεύει την Αμαλία, όμως η Δωροθέα συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην Αμαλία, προκαλώντας αγανάκτηση στον Σίμο που είναι ερωτευμένος με την γυναίκα του.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Σίμος μαθαίνει από τον Ρένο την αλήθεια, δηλαδή ότι αυτός που τον έριξε από την σκάλα ήταν ο Φώτης και όχι ο Ντίνος και καταλαβαίνει ότι η Βικτώρια τον εξαπατούσε για να τον έχει με το μέρος της. κατηγορεί ευθέως την Βικτώρια για ψέματα και χειραγώγηση, με εκείνη να προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Ωστόσο, ο Σίμος πλέον δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη…

The post Παράδεισος Κυριών: Κλονίζεται η σχέση Βικτώριας-Σίμου appeared first on pythia.gr.