Παγιδευμένοι – Το επερχόμενο επεισόδιο της σειράς υπόσχεται συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει. Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τους εκβιαστές, ενώ ο Σταύρος εκτελεί ένα σχέδιο με τραγικές συνέπειες. Μετά το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης ως αιχμάλωτης, ο Δημήτρης αναζητά λύσεις με στενευμένα χρονικά περιθώρια.

Παγιδευμένοι – Ο Χρόνος τελειώνει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ψυχολογία του Δημήτρη είναι εξαιρετικά δυσμενής. “Πώς θα το αντέξω;” ρωτάει απελπισμένος την Άννα. “Θα την σώσεις, είμαι βέβαιη” τον παρηγορεί αυτή. Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς θέτει τον Δημήτρη αντιμέτωπο με ένα ηθικό δίλημμα. Ποια απόφαση θα λάβει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Η Άννα αναγνωρίζει την ανάγκη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των ενεργειών της για την Άννα και την οικογένειά της.

Η έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης της Δάφνης εξελίσσεται, με τις ανακρίσεις να αποκαλύπτουν νέα στοιχεία και να οδηγούν σε συλλήψεις. Ο χρόνος φαίνεται να τελειώνει καθώς η αστυνομία κινείται εναντίον της Νικολίνας και του Ιβάν. Όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω των υποκριτικών κινήσεων του Αλέκου και του Ιάσωνα, ενώ ο Δημήτρης ανακρίνει τον Ιβάν με έντονη οργή. Μετά την αυτοκτονία του Ιβάν, εμφανίζονται νέα στοιχεία βασισμένα στην ομολογία της Νικολίνας.

Ο Δημήτρης επιμένει να αναζητήσει τη Δάφνη, ενώ ο Σταύρος εξακολουθεί να αναρρώνει στο νοσοκομείο. Το σχέδιο του Σταύρου αποδεικνύεται πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι είχαν φανταστεί, με τον Χατζή να γίνεται αντίπαλός τους. Η δολοφονία ενός αγαπημένου προσώπου θα ανατρέψει τα πάντα, καθώς πρόκειται για τον Γιώργο.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ